Clubkleding

Voor het volgen van de lessen kent de vereniging geen speciale kledingvoorschriften, maar buitenschoenen en schoenen met afgevende (zwarte) zolen mogen niet. Eventueel kan de leiding hierin een advies geven. Voor deelname aan wedstrijden, aan de uitvoering en aan demo’s zijn er wel kledingvoorschriften. Deelname kan alleen plaatsvinden in de voorgeschreven clubkleding, die via de onderstaande links kan worden aangeschaft. De leden betalen zelf de aanschaf van de kleding. Uiteraard staat het vrij om de clubkleding ook tijdens de lessen te dragen. Door op één van onderstaande links te klikken, kunt u direct de turnkleding bestellen.

Heeft u een tweedehands turnpakje te koop of wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar eriktammeling1986(at)hotmail.com* en we zetten de kleding op onze website of nemen contact met u op.

* (apenstaartje) moet @ zijn.

Turnpakje dames (er komt een nieuw clubpakje voor de dames. Deze zal tzt te passen en te bestellen zijn. Voorlopig blijft ook het huidige clubpakje te gebruiken, we maken gebruik van een overgangsperiode) 

Turnpak heren

Turnbroekje heren

Spanbroek heren (optioneel)

Indien een artikel niet leverbaar is kunt u het beste even contact opnemen met de leverancier.